ЗА НАС

НАШАТА ВИЗИЯ Е ДА БЪДЕМ НАЙ-БЪРЗАТА СПОРТНА КОМПАНИЯ В СВЕТА

FOREVER FASTER
Чрез нашето постоянство да продължаваме напред, да бъдем иновативни, да се доверяваме на инстинктите си и на нашата смелост. Изразът „по- бързо“ напомня на хората какво означава да играеш, да печелиш, да счупиш рекордите, да ги подобриш отново, и да направиш победната обиколка, също като Usain Bolt.

The Sportswind SA, официален дистрибутор на PUMA за Гърция, България и Кипър, ви приветства с новата епоха PUMA: епохата FOREVER FASTER. От създаването си през 1948 г., PUMA е разработила иновативни продукти в областта на спорта, за най-бързите атлети в историята, но също така и за безбройните приятели на спорта. От футбола до голфа, и от Формула 1 до леката атлетика, спортистите, които се доверяват на PUMA поставят световни рекорди, печелят медали и създават неповторими мигове, които променят статуквото. Тези впечатляващи комбинации от играчи и отбори са посланиците на продуктите PUMA и въплъщават динамиката и характера, които стоят зад марката PUMA. Usain Bolt, Mario Balotelli, Lewis Hamilton, Lisa Urech, Marco Reus, Marta Vieria da Silva, Sergio Aguero, Cesc Fabregas, Rickie Fowler, Lexie Thompson, са някои от шампионите, които ни водят напред.

И заедно с тях водим света на спорта напред.

ЗАПИШИ СЕ ЗА NEWSLETTER

Вашите лични данни се съхраняват строго конфенциално и няма да бъдат предоставяни на трети лица. По всяко време можете да поискате вашите данни да бъдат изтрити.

Какво да очаквате:

  • Последни новини за продуктите на Пума
  • Ексклузивни оферти
  • Информация за състезанията City Runs