HYBRID NX

За да стигнеш до върха трябва да атакуваш. Точно това PUMA знае много добре. Съвсем новите HYBRID NX  high performance running shoe, са създадени за теб, който не приемаш компромиси. Независимо от това къде и колко решаваш да тичаш, тези обувки ти предлагат всичко, стига само да им се довериш.

Там, където технологията се среща със стила, HYBRID NX играе главната роля. Средната част на подметката Hybrid предлага перфектният микс между двете върховни технологии на PUMA – IGNITE и NRGY – за моментални резултати, пълен капацитет и по-голям комфорт. Специалната задна част на петата предлага идеалния support по време на бягането, по-добро предпазване от травми и стабилност при упражненията.

‘‘’Новият Hybrid NX предлага всичко необходимо за постигане на целта ти’’. С тези думи Lewis Hamilton, който е посланник на новите running shoes на PUMA, показва доверието му и ти позволява да сме на върха на всяко ниво. Довери се на иновативните технологии и направи така че колометрите да ти се струват метри. Няма какво да те спре. Нищо не може да те задържи назад.

За HYBRID NX препоръките са безброй. Рецептата на успеха му е възвръщане на енергията – перфектен комфорт – по-голяма мекота в съчетание с безупречен стил. Това е идеалният избор за „ power up на ежедневните ти тренировки.

Намери продуктите с Hybrid NX в избрани магазини в цялата страна.

ЗАПИШИ СЕ ЗА NEWSLETTER

Вашите лични данни се съхраняват строго конфенциално и няма да бъдат предоставяни на трети лица. По всяко време можете да поискате вашите данни да бъдат изтрити.

Какво да очаквате:

  • Последни новини за продуктите на Пума
  • Ексклузивни оферти
  • Информация за състезанията City Runs