JAAB XT

Тренирай като Муай Тай боец по склоновете на Тайланд с вдъхновените от бокса обувки Jaab XT. Представени от петкратния световен шампион във Формула 1, Lewis Hamilton, най-новите training shoes на Puma  са създадени, за да надминеш собствените си граници. Така че, дали тренираш в градската джунгла или се боксираш в залата, ще бъдеш в състояние да достигнеш до най-високи нива.

Изтощителни тренировки? С Jaab XT сте в сигурни ръце. Доброто прилягане на горната част към крака, подсилено с допълнителни ленти, гарантират перфектна стабилност. Иновативната система HYBRID е комбинация от двете най-нови технологии на PUMA.  NRGY топчета и IGNITE пяна, придават стабилност на петата и латерален support. С тази протекция на стъпалото са защитени всевъзможните движения. И тъй като не биха били PUMA без пълния комфорт, Jaab XT предлага постоянна мекота, лекота на обувката и голямо пружиниране.

Lewis Hamilton вдъхва живот на тези обувки. Те не само подсилват неговият стил, но и са в крак с ежедневните му тренировки. The Jaab XT допринася за по-голям баланс и пъргавина. Тези универсални training shoe са създадени, както за неговата, така и за пълноценната тренировка на всеки друг. Правилните обувки ти помагат да се справиш с всяко предизвикателство; speed bag training, burpees, tire-flips; Каквото и да е, ти можеш да го направиш по-добре и по-бързо с Jaab XT.

ЗАПИШИ СЕ ЗА NEWSLETTER

Вашите лични данни се съхраняват строго конфенциално и няма да бъдат предоставяни на трети лица. По всяко време можете да поискате вашите данни да бъдат изтрити.

Какво да очаквате:

  • Последни новини за продуктите на Пума
  • Ексклузивни оферти
  • Информация за състезанията City Runs