RS-X TOYS

Оставяйки свой отпечатък в ерата на sneakers, серията RS (Running System) е отново с нас, по-впечатляваща от всякога! Усъвършенствайки Future Retro колекцията на  PUMA, която е вдъхновена от миналото и вдъхновява бъдещето (Future meets Retro), новата серия RS-X е вече тук!

 

Връщайки се назад към 80-те, технологията RS беше олицетворение на пружинираща мекота като постави началото на тенденцията sneakers. Тази зима  PUMA проектира from scratch и предлага на вниманието ни нови линии, внимателно имплементирани в дръзкия силует на RS.

Представянето на серията става чрез най-уникалния bulky sneaker на RS-X Reinvention!

OG-inspired RS-X изпъква с иновативен дизайн, който съчетава дръзки цветови комбинации, които със сигурност ще те заинтригуват. Съчетано с RS технологията в средната подметка, още при първия досег се вдигат стандартите за усещане и удобство. Страхотните цветове, избрани сред най-успешните модели на PUMA, дават принадена стойност на този уникален силует!

RS-X Reinvention са първите в поредицата от този модел, които са в колаборация с революционни марки, които са преобърнали представите за играчки, телевизия и автомобили! На разположение заедно с RS-X Reinvention е и RS-X Toys , вдъхновени от детските ни години, тогава, когато играчките създадоха световен trend, някои от които станаха непреходни и се превърнаха в колекционерски продукти!

ЗАПИШИ СЕ ЗА NEWSLETTER

Вашите лични данни се съхраняват строго конфенциално и няма да бъдат предоставяни на трети лица. По всяко време можете да поискате вашите данни да бъдат изтрити.

Какво да очаквате:

  • Последни новини за продуктите на Пума
  • Ексклузивни оферти
  • Информация за състезанията City Runs