RS-X Trophy. Rising to Fame

Подържайки ритъма на стабилно високо ниво,  PUMA този месец представя следващия от поредицата RS-X . The all – new Trophy Is Rising To Fame! НовитеTrophy, представени от G-Easy, като наследник на своя предшественик RS-X Toys, ентусиазирайки със стилния – bulky дизайн е напълно в хармония с нашето време. Бляскави елементи и специални детайли, които дават усещане за лукс и уникалност. ‘’The RS-X Trophies celebrates the extreme reinvention of fame in the era of social media and reality television.’’

Днес все по-често се наблюдава тенденция да се включват знаменитости, хора, идващи от социални медии, спорт, музика и много други. Това явление, което се случва днес е източник на вдъхновение за дизайна на новото RS-X Trophies.

Налични:
PUMA StoresПарадайс мол, София, Ринг мол, София, мол Варна, Варна и избрани магазини в България

Произведено по технологията RS в средната част на подметката, този bulky силует на Trophy е елегантно украсен с кожени елементи. Този уникален RS-X Trophy с изразения му характер, за което говори и името му се предлага в три цветови комбинации, Black –Team Gold, White-Bronze & Steel-Grey Dark Shadow.

Връщайки се назад към 80-те, технологията RS беше олицетворение на пружинираща мекота. Отваряйки пътя към бъдещето и напомняйки за миналото, днес  PUMA лансира серията RS-X като празнува революцията в производството на sneakers със специален микс от материали и върховно качество, ярки цветови комбинации и вдъхновение за бъдещето.

Time to make buzz with RS-X Trophy!

ЗАПИШИ СЕ ЗА NEWSLETTER

Вашите лични данни се съхраняват строго конфенциално и няма да бъдат предоставяни на трети лица. По всяко време можете да поискате вашите данни да бъдат изтрити.

Какво да очаквате:

  • Последни новини за продуктите на Пума
  • Ексклузивни оферти
  • Информация за състезанията City Runs